PK (Peekay) Filminin Konusu!



Çektiği filmlerle her sene gişede inanılmaz başarılar yakalayan Aamir Khan yine sıra dışı bir senaryoya sahip film ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Peki tüm dünya tarafından merakla beklenen yeni filminin senaryosu nasıl? Film neyi konu alıyor? Hepsini yazımızın devamını okuyarak öğrenebilirsiniz...

PK sıra dışı özelliklere sahip, hayattan her daim zevk almayı başarabilen ama bunun yanında insanların daha önce hiç akıllarına getirmediği bazı soruları sorgulayan biridir. Eğlenceli ve sevimli bir yapıya sahip olmasının yanında her olayı felsefi açıdan da sorgulamayı çok iyi becerir. Sevimli görünümü ile çok kolay arkadaşlıklar kurar ve kalp kazanmayı iyi bilir. Tüm masumiyeti ile kırılmış kalpleri düzeltir, öfkeleri dindirir.

PK bir şehirde yabancının başından geçen trajikomik hikayesini konu alıyor. Gittiği her yere kahkaha, ve eğlencenin yanında karmaşa ve akılda kalan sorular götüren PK tatlı ve masalsı bir aşkın da kapılarını bize aralıyor. Hayatı saçma ve rutin bir düzende yaşayan insanlara inat PK tüm sevimliliği ve yaramazlığı ile dünyayı renklendiriyor.
Daha yeni Daha eski