İmran Khan Yaralı Halde Çekimlere Devam Etmiş



15 Ağustos tarihinde gösterime giren "Mumbai'de Bir Zamanlar Yeniden" filminin oyuncularından İmran Khan bol aksiyon sahneleri ile dolu bu filmin çekimlerinde boynundan ciddi bir şekilde yaralanmış ancak buna rağmen çekimlere ara vermeden devam etmiş ve filmin belirtilen tarihte bitmesi için büyük çaba göstermiş. Daha ilginç olan ise İmran Khan'ın çekimlerde yaralandığı haberini kendinden değil de yönetmeninden film bitiminde duyulmuş olması. Hiç şüphesiz ki bunu gizlemek için ünlü aktör hem film çekimlerinde hem de sosyal hayatında büyük çaba göstermiş.

Filmin yönetmeni Milan Luthria çekimler sonrasında yaptığı açıklamalarda İmran'ın yüksek bir yerden kaldırıma atlayarak takla açması gereken bir sahneyi 4-5 kez çekmek zorunda kaldıklarını bunun sonucunda aktörün boynundan kötü bir şekilde yaralandığını ancak buna rağmen çekimlere devam etmek istediğini belirtti. Filmde oynayan güzel yıldız Sonakshi Sinha'nın İmran'ın bu ağrısı birkaç hafta sürdü ve bunu filme yansıtmamak için üstün bir çaba gösterdir dediği de aktarıldı.

 Aynı anda Gori Tere Pyaar Mein filminin çekimlerini de sürdüren ünlü yıldızın iki filmin çekimlerinde de bu ağrısını yansıtmadan çekimleri devam ettirmeye çalışması ve filmlerin bitiş tarihlerini sekteye uğratmak istememesi ünlü yönetmen Milan Luthria'yı oldukça etkilemiş görünüyor.

Milan Luthria yaptığı açıklamada "İmran çok çalışkan ve büyük bir aktör onunla ilgili iki önemli şey gözlemledim. Birincisi o ne olursa olsun sete zamanında gelmeye büyük önem gösteriyor. İkincisi ise en zor sahnelerin çekiminde dahi asla olmaz demiyor. Onunla çekim yapmak bir yönetmen için son derece kolay. Zor sahnelerin çekimlerinde dahi hayır dediğini duymadım." şeklinde konuştu.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski