Aamir Khan'ın Özel Hayatı ve Ailesi



Gerçek adı Muhammed Aamir Hussain Khan olan ünlü Bollywood aktörü Aamir Khan 14 Mart 1965 yılında dünyaya geldi. Yapımcı ve yönetmen olan rahmetli amcası Nasir Hussain Khan sayesinde genç yaşta filmlerde oynamaya başlayan ünlü aktör zamanla ülkenin en sevilen aktörlerinden biri haline geldi.

Aamir Khan ve Eski Eşi Reena Dutta


1986 yılında Reena Dutta ile ilk evliliğini yapan ünlü aktör genç yaşında evlenerek Hint medyasını şaşkınlığa uğrattı. Reena Dutta ile evliliğinden Ira adında bir kızı ve Junaid adında bir oğlu olan Aamir Khan 2002 yılında 15 yıllık eşi Reena Dutta ile boşanma kararı aldı. Ira ve Junaid'in velayetleri Reena Dutta'da kaldı.

Aamir Khan ve Şu Anki Eşi Kiran Rao


Aamir Khan 28 Aralık 2005 tarihinde ikinci bir evlilik yaparak Lagaan filminde yardımcı yönetmen olarak görev yapan Kiran Rao ile evlendi. Bu evlilikten sonra 5 Aralık 2011 tarihinde Azad adında bir oğulları dünyaya geldi. Şuan hala Kiran Rao ile evliliğini sürdüren ünlü aktör Aamir Khan'ın Faisal Khan ve Nikhat Khan adında iki kardeşi bulunmaktadır.

Aamir Khan'ın Oğlu Junaid ve Kızı Ira Khan


Uzun yıllar Hint sinemasının içerisinde olan Aamir Khan, Shahrukh Khan ve Salman Khan ile birlikte Hint film sektörüne şekil veren en önemli isimlerden birisidir. Aynı zamanda yine bu sektöre kendisi gibi çocuk yaşta dahil olan kuzeninin çocuğu İmran Khan da Hint film sektörünün gelecek vaad eden genç oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Aamir Khan ve Aktör Yeğeni İmran Khan

Daha yeni Daha eski