Aditya Roy Kapoor ve Shraddha Kapoor'un Yeni Filmleri Milan Talkies



Aashiqui 2 filmi ile ünlenen genç yetenekler Aditya Roy Kapur ve Shraddha Kapoor yeniden bir filmde baş rol paylaşacaklar. Gişede önemli bir başarı yakalayan Aashiqui 2 filmleri ile kısa sürede Hint seyircisine kendilerini kabul ettiren genç çiftin yeni filmleri Milan Talkies.

Daha önce İmran Khan ve Priyanka Chopra'nın baş rol paylaşması beklenen filmde yapımcı ile arasında sorun yaşayan İmran Khan projeden çekilmişti. Bu gelişmenin ardından yaklaşan filmleri nedeniyle Priyanka Chopra da filmde oynayamayacağını belirtince yapımcılar yeni baş rol ikilisi arayışına girmişti.

2012 yılından bu yana proje aşamasında olan ve çekilmesi yılan hikayesine dönen film Milan Talkies'in ilk etapta Shahid Kapoor'a da teklif edildiği ve olumsuz cevap alındığı biliniyordu. Ard arda iki önemli genç aktörün çekildiği filmde nihayet Aditya ve Shraddha ikilisinin rol alması bekleniyor.

Klasik bir aşk hikayesi olan Milan Talkies filmi geçimini korsan film satışı yaparak sağlan genç bir erkek ile zengin ve kültürlü bir bayanın romantik sevgisini konu alıyor.
Daha yeni Daha eski