Aditya Roy Kapoor ve Katrina Kaif "Fitoor" Filminde Buluşacak!



Aashiqui 2 filmi ile yıldızı parlayan ancak Daawat-e-Ishq filmiyle gişede hüsran yaşayan genç yeteneklerden Aditya Roy Kapoor yeni bir proje olan "Fitoor" için Katrina Kaif ile kamera karşısına geçiyor. Çekimleri hala devam eden filmin normal şartlarda geçtiğimiz sene yayınlanması planlanıyordu. Ancak Aditya ve Katrina'nın önceki filmlerinin çekimlerine de vakit ayırması gerekçesiyle beklenenden oldukça geç bitecek olan filmin 2016'nın Şubat ayında Hindistan'da gösterime girmesi bekleniyor.

İlk defa Katrina Kaif ve Aditya Roy Kapoor ikilisini bir araya getirecek olan filmin konusunu ünlü roman yazarı Charles Dickens'ın Büyük Umutlar kitabından aldığı aktarıldı. Tüm dünyada bilinen bir dünya klasiği olan "Büyük Umutlar" kitabından esinlenilen filmde Katrina Kaif bazı sahnelerin çekimi için saçını kızıla boyattı. İlk etapta Keşmir'de çekimleri süren filmin son çekimleri ise Mumbai'de gerçekleşecek.

Fitoor filminin yönetmenlik koltuğunda Bollywood'un ses getiren filmlerinden Rock On!'un yönetmenliğini de yapmış olan Abhishek Kapoor oturuyor. Filmin yapımını Hindistan'ın en büyük film şirketlerinden biri olan "UTV Motion Pictures" üstleniyor.

Filmde Katrina ve Aditya dışında ünlü ve tecrübeli Bollywood aktrislerinden Rekha'nın da yer alacağı aktarıldı. Filmin çekimlerinden basına sızan görüntüler:

Post a Comment

Daha yeni Daha eski