"Jagga Jasoos" Filmi Gösterim Tarihi Netleşti



Genç yeteneklerden Ranbir Kapoor'un kendi üretimi olacak Jagga Jasoos filmi çekimleri tüm hızıyla sürüyor. İlk kendi üretimi olan "Besharam" filmiyle gişede hüsran yaşayan Ranbir Kapoor, yeni filmi için çok çalışıyor. Uzun süredir birlikteliği olan Katrina Kaif ile ikinci filmini çekecek olan Ranbir Kapoor daha önce "Ajab Prem ki Gazab Kahani" yapımında birlikte çalışmışlardı.

Yapımını üstlendiği yeni filmi için azami önem gösteren Ranbir Kapoor, "Besharam" filminde düştüğü hatalara düşmemek için tecrübeli yönetmenlerden Anurag Basu ile anlaştı. Daha önce Barfi filminde beraber çalıştığı Anurag Basu ile yeni filmini yönetmesi için de anlaşan genç aktör bu defa işi sıkı tutuyor. Uzun bir süredir çekimleri ve hazırlıkları süren filmin Katrina ve Ranbir'in farklı filmlerde de çalışması sebebiyle aralıklı olarak çekimlerine devam ediyor.

Daha önce 2015 yılının Ağustos ayında gösterime girmesi planlanan film ikinci kez ertelenerek 27 Kasım 2015 tarihinde yayınlanacak. Ancak tarih konusunda hala net kararını vermemiş olan Ranbir Kapoor, filmin gösterimi için sık sık Anurag Basu ile görüşerek fikirlerine başvurmaya devam ediyor. İlk yapımı olan "Besharam" filminde gösterim tarihi olarak da bazı sıkıntılar yaşamış olması yeni filminin gösterimi için de tedirgin olmasına sebep olarak gösteriliyor.

Ranbir Kapoor ve Katrina Kaif'in baş rol paylaşacağı yeni filminden basına sızan bazı kareler:


Post a Comment

Daha yeni Daha eski