NH10 Filmi Bollywood Dünyasından Tam Puan Aldı!



PK filmiyle 2014 yılını başarılı bir şekilde tamamlayarak 2015 yılına da NH10 yapımı ile hızlı bir başlangıç yapan Anushka Sharma, aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği bu filmindeki performansı ile pek çok Bollywood aktör ve aktrisin övgüsünü almayı başardı.

NH10 Filminin galasından çıkan ünlüler birer birer twitter hesaplarından film ve Anushka'nın oyunculuğu hakkında övgü dolu ifadeler kullandılar. Aralarında yapımcı Karan Johar, 3 idiot ve PK yönetmeni Rajkumar Hirani'nin de olduğu birbirinden ünlü isimlerin filmden övgüyle bahsetmesi yarın tüm Hindistan'da gösterime girecek film için seyircilerin dikkatini çekti.

Bollywood ünlülerinin NH10 hakkındaki Tweetleri:


Resmi Twitter hesabından ünlülerin görüşlerini tek tek paylaşmayı ihmal etmeyen Anushka Sharma, ilk kez yapımcı olarak yer aldığı filmi için şimdiden iyi bir reklam sağlamış durumda. Ünlü yönetmen, aktör ve yapımcıların görüşlerinin oldukça önemsendiği bir ülke olan Hindistan'da sadece Aamir Khan'ın bir tweeti ile Kangana Ranaut'un Queen isimli filmine olan ilginin bir anda arttığına şahit olmuştuk. Bu durumda NH10 filmi ile ilk yapımcı-oyunculuk denemesini yapan Anushka Sharma'nın oldukça önemli bir avantaj yakaladığını söyleyebiliriz.

Şu sıralar gösterimde olan çok ciddi bir rakip filmin de yer almıyor olması genç aktrisin gişede başarılı olmasının önünü açacak bir etken. Ancak yapımları süren pek çok filmin 2015 senesinin ikinci yarısında birbiri ardına yayınlanacak olması kıyasıya bir rekabetin oluşacağını gösteriyor.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski