Aamir Khan Yeni Filminin Hazırlıklarına Başladı!



PK filmi ile Hint sinemasında kırılması güç bir gişe rekoruna imza atan Aamir Khan kariyerinin zirvesindeki yerini yeni bir film ile süslemek istiyor. Şu sıralar hazırlıklarına başladığı ancak henüz çekim aşamasına geçmediği yeni filmi "Dangal" için vücut çalışmalarına devam ediyor. Zira yeni filminde kaslı bir güreşçiyi canlandıracak olan Aamir Khan için bu imaja bürünmek oldukça önemli.

Filmlerindeki karaktere bürünerek ve o karakter içerisinde yaşayarak film çekmek istediğini her fırsatta söyleyen Aamir Khan yeni filmi için de güreşçi vücuduna kavuşmak adına düzenli olarak çalışmaya başladı bile. Filmi için özel güreş taktikleri öğrenerek güreş yeteneği kazanma telaşına giren aktör bu iş için özel bir hoca tutmayı da ihmal etmedi.

Son olarak PK filminin DVD promosyonunda görülen yetenekli aktörün oldukça fazla kilo aldığı ve kas kitlesini arttırdığı görüldü. Önceki filmleri için vejeteryan bir diyet uygulayan aktörün artık her istediğini yediği ve kilo almaktan korkmadığını söylediği aktarıldı. Zira yeni filmindeki güreşçi rolüne girmek için oldukça fazla kilo alması gereken aktörün şimdiden istediğini elde ettiğini söyleyebiliriz.

Henüz net bir gösterim tarihi belirlenmeyen filmin 2016 yılında gösterime hazır olması planlanıyor. Yetenekli aktör yeni filmi Dangal'da ünlü Hint güreşçilerinden Mahavir Phogat'ı canlandıracak. Dangal filminin yönetmenlik koltuğunda daha önce "Kill Dill" ve "Bhoothnath Returns" filmlerinin yönetmenliğini yapmış olan Nitesh Tiwari yer alıyor.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski