Hindistan sinemaları ağustos ayında iki önemli aktörün iki iddialı filmine ev sahipliği yapacak! Shahrukh Khan'ın 9 Ağustos tarihinde gösterime girecek olan filmi Chennai Express ile Imran Khan ve Akshay Kumar'ın baş rolünde oynadığı ve 15 Ağustos tarihinde gösterime girecek olan Once Upon A Time In Mumbaai Dobaara filmi film severlere sıkı bir film savaşı yaşatacak gibi. Bollywood'un iki ünlü müslüman yıldızı bu savaşın tam da göbeğinde kalacak isimler.

Yıllardır yaptığı iddialı ve kaliteli senaryolu filmlerle kendine geniş bir hayran kitlesi oluşturan Shahrukh Khan, sektörde oldukça yeni ama küçük çaplı filmlerde dahi iyi sonuçlar almayı başaran yükselen yıldız İmran Khan'a karşı. Shahrukh Khan gibi bir aktörün bir filmde yer alması dahi o filmin belli bir gişe bütçesine ulaşabileceğini garanti edebiliyor. Ancak Imran Khan henüz sektörde bu kadar iddialı ve tecrübeli bir isme sahip aktör olarak görülmüyor. Buna rağmen bu ağustosta iki film arasındaki savaşın çetin geçeceği söyleniyor. Bunun nedeni hiç şüphesiz ki Once Upon A Time In Mumbaai Dobaara filminde Imran Khan, Akshay Kumar ve Sonakshi Sinha gibi 3 adet önemli ismin yer almasıdır.

Bundan önceki röportajlarında filmlerde gişe rekoru kırmak için oynamadığını dile getiren Imran Khan filminin hangi tarihte gösterime gireceğinin kendisi için bir endişe oluşturmadığını ve filmde verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını tek amacının bu olduğunu söylemişti. Gişe rekorlarının sadece oyuncuyla değil, aynı zamanda senaryo, yönetmen ve diğer unsurların başarısına da bağlı olduğunu vurgulamayı ihmal etmemişti.

Diğer cephede bulunan aktör Shahrukh Khan da benzer görüşlere sahip bir aktör. Kendisinin sadece projelerde verilen görevi en iyi şekilde ekrana yansıtmakla mükellef olduğunu daha önce çokça dillendirmişti. Filmlerin yayın tarihlerinin ya da karşılarına sinemada çıkacak olan filmlerin onu endişelendirmediği herkesçe bilinen bir gerçek. Anlaşılan o ki iki gözü kara ve korkusuz film aktörü bu savaşı daha heyecanlı hale getirecek. Hindistan film endüstrisi ve film severleri tarafından merakla beklenen bu iki filmin gişe başarıları da merakla beklenecek bir diğer unsur haline geldi diyebiliriz.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski