Geçtiğimiz aylarda Jab Tak Hai Jaan filminin çekimlerini bitiremeden hayatını kaybeden ünlü yönetmen Yash Chopra'nın modacı eşi Pamela Chopra onun anısına doğum günü olan 27 Eylül tarihinde bir defile yapacağını duyurmuştu. Defilede Yash Chopra'nın imzası olan filmlerde görev almış bayan yıldızlarının sahne alacağı söylenmişti. Bu doğrultuda hazırlıklara başlayan Pamela Chopra bu zamana kadar pek çok bayan aktörden olumlu yanıt aldı ancak biri hariç.

Gişede başarı yakalamış pek çok Yash Chopra filminde yer alan Kajol'un bu defileye katılmayacağı söyleniyor. Bunu telafi etmek isteyen Pamela Chopra Kajol'ün yerine Yash Chopra'nın "Shuddh Desi Romance" ve "Ishaqzaade" filmlerinde oynayan Prineti Chopra'yı defileye dahil etti. Konuya yakın kaynakların belirttiğine göre Kajol'ün bu kararında eşi Ajay Devgan ile Yash Raj filminin eskiden vuku bulan bir husumetinin etkili olduğu söyleniyor.

Bilindiği gibi Yash Raj film ile Ajay Devgan arasında Jab Tak Hai Jaan filminin çıkış tarihinin değiştirilmesi konusunda bir husumet yaşanmış ve bu anlaşmazlık sonucunda Ajay Devgan film yapım şirketine dava açmıştı. Bu olayın çıkmasındaki ana sebep ise Jab Tak Hai Jaan filminin mevcut yayın tarihi sonradan yapım şirketince değiştirilerek, tarihi önceden belli olan Ajay Devgan'ın filminin çıkış zamanına koyulmasıdır.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski