Bilindiği gibi birkaç hafta önce Shahrukh Khan'ın ülkemizde en çok sevilen filmini araştırmıştık. Bir sonraki anketimizde de Bollywood'un duayenlerinden Aamir Khan'ın ülkemizde en çok beğenilen filmini araştıralım dedik. Yaptığımız ankete göre sonuçlar hiç de şaşırtıcı olmadı diyebiliriz. Haftalarca tüm Hindistan'da kapalı gişe oynayan ve bu güne dek Hindistan sinemasının yurt dışında en iyi gişe başarısını yakalamış filmi olan 3 Idiots filmi ülkemizde de en beğenilen Aamir Khan filmi oldu.

Anketimizde ikinci sırayı Aamir'in Bollywood prensesi, dünyalar tatlısı Kajol ile çektiği film Fanaa aldı. Yash
Raj yapımcılık tarafından çekilen ve uzun bir süre kapalı gişe oynayan film Kajol'ün hamilelikten sonra sinemaya bomba gibi bir dönüş yapmasını sağlamıştı. Tabiki bu dönüşte Aamir Khan'ın etkisi oldukça büyük. Ülkemizde Aamir Khan filmleri arasından en beğenilen 3. yapım ise Ghajini oldu. Aamir Khan'ın Güzel yıldız Asin ile birlikte baş rolü paylaştığı film romantizm ve dram tarzında Aamirin sayılı filmleri arasına girmiş ve yine bu filmi de Hindistan'da önemli gişe başarılarına imza atmıştı.

Görüldüğü üzere anketlerimize verilen cevaplar filmlerin gişe başarıları ve reytingleri ile tamamen doğru orantılı. Buradan çıkartılabilecek en önemli sonucun ülkemizdeki Aamir hayranlarının dünya çapındaki diğer Aamir Khan fanları ile aynı tercihe sahip olduğudur. Bir sonraki anketimizde görüşmek dileğiyle. Esen kalın...
Daha yeni Daha eski