Amitabh Bachchan ile bas rol oynadigi Nishabd filmi ile adini duyuran guzel aktres Jiah Khan, ani olumulye herkesi sok etti. Sadece 25 yasindaydi.

2013 Bollywood için hızlı geçti. Işte 2013’ün en şaşırtan ve en cok konuşulan olayları:


Jiah Khan’ın intiharı

Genç aktresin ani ve şüpheli ölümü Hindistan’da günlerce konuşuldu ve bir çok kişi Jiah’nın intihar ettiğini değil öldürüldüğünü düşündü. Kariyeri iyi gitmediği için intihar ettiği tahmin edilirken, Jiah'nın annesi Jiah’nın erkek arkadaşı Aditya Pancholiyi suçladı. Altı sayfalık intihar mektubu ve Aditya’nın kısa süreli tutuklanması ülkeyi çalkaladı.

Shahrukh Khan’ın 3. çocuğu

Shahrukh Khan taşıyıcı anne ile 3. çocuğuna kavuştu. Prematür doğan bebeğin adını AbRam koyan Shahrukh, bir de sağlık bakanlığı ile sorun yaşadı. Hindistan’da doğum’dan önce bebeğin cinsiyetini öğrenmek yasak. Bir aktivist Shahrukh’un bebeğinin cinsiyetini önceden öğrendiğini iddia edince ortalık fena karıştı. Ama daha sonra doğru olmadığı ortaya çıktı.

Salman ve Shahrukh sarıldı

Eski bir milletvekilini düzenlediği iftar partisinde karşılaşan Shahrukh ve Salman sarılarak herkesi şaşırttı. Söylenene göre bütün ülkeyi sevindiren jest, milletvekilinin ısrarıyla olmuş. İki Khan hala birbirinin rakibi.

Katrina ve Ranbir İspanya’da bir plajda yakalandı

Aylar boyunca çıkmadıklarını söyleyen Katrina ve Ranbir, İbiza, İspanyada tatil yaparken yakalandı. Çekilen fotograflarda Katrina bikinili ve Ranbir mayolu plajdaydılar. Hemen arkasından Katrina’nın medyaya yazdığı açık mektup ve Ranbir’in ailesinin itirazları günlerce konuşuldu.

Hrithik ve Sussanne ayrıldı

Hrithik Roshan, 13 yıllık eşinin ayrılmak istedigini açıkladı. Cift bir kaç aydır beraber gozükmüyorlardı. Herkes barışacaklarından eminken, Hrithik’den gelen bu açıklama herkesi üzdü. Çiftin iki erkek çocuğu var.

Ceviren/Hazirlayan: Burcin C.

Daha yeni Daha eski