Shahrukh Khan twitter adresinden artık grurlu bir baba olduğunu ve güzel kızı Suhana'nın kaptanlığını yaptığı kızlar futbol takımının rakibini 3-0 yenerek finale çıktığını yazdı. Ardından kızı hakkında yapılan bir gazete haberini yayınlayan ünlü aktör bu haberlerin onu gururlandırdığını belirtti.

Shahrukh Khan'ın sayfasından yayınladığı gazete röportajında Suhanna'nın başarılı bir sporcu ve geleceğin aktirisi olduğu yazıyordu. Bu röportajdan mutluluk duyan ünlü aktör, "Kızım sessiz ancak başarıları ile bu övgülere layık olduğunu gösteriyor. Devam et kızım!" şeklinde bir mesaj yayınladı.

Suhana gazeteye verdiği röportajda babasının yolundan devam etmek istediğini ve kariyer planları hakkında sık sık babası ile görüştüğünü söyledi. Babasının da planları ne olursa olsun hep arkasında olduğunu ve onu destekleyeceği eklenmiş. Suhana henüz 14 yaşında ve ilerde ne olmak istediği sorusuna Ulusal ve Uluslararası  bir çapta sinema oyuncusu olmak istediğini söyledi.

Okulunu bitirdikten sonra babası gibi yurt dışına gitmek istediğini söyleyen Suhana, Amerika'da oyunculuk eğitimi almak istediğini ekledi. Shahrukh Khan ise kızının bu planlarının sorulması üzerine "Ben dev ekranda kızımı görmeyi çok isterim. Onun bir aktris olacağını düşünüyorum ve kızımdan gurur duyuyorum. Bir oyuncu olarak onu görmeyi çok isterim." dedi.
Daha yeni Daha eski