26 yaşındaki genç yıldız Bollywood sinema sektörüne gireli henüz birkaç yıl olmasına rağmen pek çok yapımda yer alarak seri bir çalışma temposuna gözünü kırpmadan girebiliyor. 2013 yılını Deepika'dan sonra en verimli şekilde geçiren aktris olan Sonakshi Sinha bu yılda tam 12 adet filmde oynayarak kırılması zor bir rekora imza attı diyebilriz.

Genç rakiplerine kısa sürede oynadığı çok sayıdaki filmle göz dağı veren başarılı aktirisin kimi filmi gişede başarılı olurken kimisi de bekleneni veremedi. Ancak iyi ya da kötü pek çok filminde Akshay Kumar, Saif Ali Khan ve Ajay Devgan gibi tecrübeli ve sektörde deneyimli isimlerle çalışan Sonakshi aynı zamanda Shahid Kapoor, İmran Khan ve Ranveer Singh gibi genç ve yıldızlaşan aktörlerle de beyaz perde de boy göstermeyi başardı.

Dabangg 2 filmi ile Salman Khan gibi başarılı ve büyük bir aktörle ismini duyuran Sonakshi sonrasında Once Upon a Time in Mumbai Dobaara! filmi ile Akshay Kumar ve İmran Khan gibi iki yıldız aktörle beyaz perdede boy gösterme şansına erişti. Lootera ile genç ve yükselen aktörlerden Ranveer Singh ile iyi bir filme imza atan yıldız son olarak R... Rajkumar filmi ile özlediği başarıyı yakaladı. Sonakshi'nin gişedeki en iyi sonuçlarından biri olan R... Rajkumar filmi Shahid Kapoor ile baş rolde boy gösterdiği bir yapımdı.

Sonakshi Sinha genç yaşına ve kısa sürede çektiği onlarca filme bakılırsa geleceğin en verimli ve en aranan aktrislerinden biri olacak. Özellikle yeni nesil aktörler ile çektiği filmlerde olumlu sonuçlar alabilen genç aktrisin geleceği yeni çekeceği filmlerdeki genç yıldızlarla olan kimyasına bağlı diyebiliriz. R... Rajkumar filminde Shahid Kapoor ile bunu büyük ölçüde başardı diyebiliriz.

Sizce Sonakshi Sinha genç rakipleri için ciddi bir rekabet oluşturabilecek mi?
Daha yeni Daha eski