Uzun bir süre oldukça iddialı gençlik filmleri ile rakip genç aktörlere göz dağı veren İmran Khan 2013 yılında çektiği filmlerde aynı başarıyı gişede yakalayamadı. Ünlü aktör 2013 yılında gösterime giren "Matru Ki Bijlee Ka Mandola", "Once Upon a Time in Mumbai Dobaara!", ve "Gori Tere Pyaar Mein" filmleri gişe gelirleri ile bekleneni veremedi. Bu durumu göz önünde bulunduran Hindistan medyası genç aktörün geleceğini sorgulamaya başladı.

Bollywood film endüstridinde en çok bilinen saçmalıklardan biri aktörlerin son filmlerinin onların kaliteli senaryoları almadaki gücünü belirlemesidir. Yani son çektiğiniz film başarılı olmuşsa size istemediğiniz kadar ciddi bütçeli film teklifleri gelebilir. Bu nedenledir ki son zamanlardaki filmleri ile gişede başarılı olamayan aktör İmran Khan'ın Hint medyasınca Bollywood geleceği parlak görülmüyor.

Hali hazırda baba olmaya hazırlanan ünlü aktör şu sıralar hamile olan eşi ile ilgilenmekte. Bu durumun da İmran Khan'ın kariyerini etkileyecek bir durum olduğunu düşünülüyor. Şu sıralar kendine yapılan film tekliflerinin senaryolarını okuyan İmran Khan diğer yandan eşinin hamilelik sürecinin iyi geçmesi için çaba sarfediyor.

Son röportajlarından birinde kendisine 2013 yılının başarılı geçmemesinin onu endişelendirip endişelendirmediği soruldu. İmran Khan'ın verdiği cevap ise şu şekilde:

"6 ay boyunca sabahlara kadar çalışıp film çekiyorsunuz bunun yanında hayatınızdan fedakarlıklar gösterip ailenizden uzak kalıyorsunuz. Ve geriye dönüp baktığınızda elinize geçen tek şey insanların seni başarısız olarak göstermesi ve tüm suçu sana yüklemesi oluyor. Hayır! Bu hiç adil değil."

Rakipleri Ranbir Kapoor, Ranveer Singh ve Shahid Kapoor'un 2013 yılında gişede başarılı filmlerde oynamış olması onun için bir şey ifade etmese de Hint medyası tarafından oldukça ciddi bir durum olarak algılanıyor. Hindistan medyasına bakacak olursak İmran Khan Bollywood'dan oldukça uzaklaşıyor.
Daha yeni Daha eski