2013 yılında oynadığı Raanjhanaa filmi ile büyük beğeni toplayan genç yetenek Sonam Kapoor yeni filmlerde pek çok yönetmenin tercihi olmaya başladı. Daha birkaç hafta önce Shahrukh Khan'ın Raes isimli yeni filminin bayan kahramanının Sonam Kapoor olacağını açıklamıştık. Aradan çok fazla zaman geçmedi ama alınan duyumlara göre Salman Khan'ın yeni filminde de bayan kahraman olarak Sonam Kapoor tercih edildi.

İddialara göre geçtiğimiz yılı büyük başarılarla kapatan Deepika Padukone'a yapılan bu film teklifi kendisi tarafından film tarihleri gerekçe gösterilerek reddedilmiş. Hal böyle olunca film yönetimi bayan kahraman olarak Sonam Kapoor'a teklif götürmüş. İşin ilginç yanı Hindistan'da yapılan bir ankete göre Deepika'ya en çok yakıştırılan aktör kim sorusuna büyük çoğunluk Salman Khan cevabı vermişti. Pek çok kişi bir filmde Deepika ile Salman khan'ın buluşmasını istiyordu.

Deepika da yaptığı daha önceki açıklamalarında henüz film çevirmediği aktörler olduğunu ve bunlardan Salman, Aamir ve Hrithik ile bir filmde oynamayı çok istediğini söylemişti. Ama görünen o ki bazı tarih engelleri Deepika'yı bu filmi reddetmeye itmiş. Aksi halde kendisinin de beraber film çekmeyi çok istediği bir aktörün filmini reddedecek gibi görünmüyordu. Anlaşılan o ki Bollywood'da bir bayan kahraman sıkıntısı yaşanıyor. Sizce bu bayan oyuncu boşluğunu Sonam Kapoor doldurabilecek mi?
Daha yeni Daha eski