Bu senenin geri kalan kisminda cikacak olan ve izlemeye can attigimiz bazi filmler var.

Bu filmlerin basinda Happy New Year geliyor. Om Shanti Om ekibinden cikacak olan ve konusu dans olan bu komedi filmin bas rolunde Shahrukh Khan ve Deepika Padukone var. Farah Khan'in yonettigi bu filmle Main Hoon Na ve Om Shanti Om'da oldugu kadar eglenmeyi umut ediyoruz. Film 23 Ekim'de Hindistan'da vizyona giriyor.

Bang Bang'in Yunanistan'daki cekiminden bir goruntu
Yine Ekim ayinda, hatta ayni gun vizyona girecek, iki heyecan verici film daha var. Ikisininde bas rolunde Katrina Kaif var. Ilki Bang Bang adinda bir aksiyon komedi ve daha once Zindagi Na Milegi Dobara'da izledigimiz Hrithik Roshan ve Katrina Kaif ikilisini tekrar bir araya getiriyor. Bang Bang Hollywood filmi Knight and Day'in tekrar yapimi.

Katrina ve Saif Phantom cekimlerinde
Diger film Saif Ali Khan ve Katrina Kaif'in ilk kez bir arada gorulecegi Phantom filmi. Phantom bir aksiyon ve gerilim filmi. Filmin konusu terorizm ve film Turkiye, Lubnan ve Kasmir'de cekiliyor. Her iki filmde 2 Ekim'de vizyona girecek.



Temmuz'da Salman Khan tekrar bir Guney Hint filmi tekrar yapimi ile karsimiza geliyor. Filmin adi Kick ve orjinal Telugu film ile ayni adi tasiyor. Film bir aksiyon komedi ve Salman Khan'in karsisinda Jacqueline Fernandez oynuyor. Salman yeni filmi ile Ramazan bayraminda hayranlarini sevindirecek.

Deepika Finding Fanny Fernandes cekim bitimi partisinde
Yine Temmuz ayinda, bas rolunde Deepika Padukone ve Arjun Kapoor'un oynadigi Finding Fanny Fernandes var. Bu komedi/dram, Being Cyrus'un yazari ve yonetmeni Homi Adajania'dan geliyor. Filmin produktoru ise Saif Ali Khan. Film'de bir grup arkadas, postaci'nin eski sevgilisini bulmak icin bir yolculuga cikiyor. Filmin tamami Goa'da cekildi ve 4 Temmuz'da gosterime girecek.



Yine bu senenin en beklenen filmlerinden biri Aralik'ta cikacak olan Bombay Velvet. Bombay Velvet, bas rollerinde Ranbir Kapoor ve Anushka Sharma'nin oynadigi bir siyah dram. Film 1950'lerdeki Mumbai sehri ile ilgili ve bir kitap'tan uyarlanmis. Ranbir bir sokak dovuscusunu ve Anushka bir jazz sarkicisini oynuyor. Bu filmin cok konusulacagi ve 2014'e damga vuracagi kesin. Ayrica 2014'de en son vizyona giren film olacak.

Aamir Khan P.K. setlerinde


Aamir Khan ise Bombay Velvet ile ayni gun vizyona girecek olan, P.K. (yada Peekay) filminde Anushka ile ilk kez bas rol oynayacak. P.K., yine 3 Idiots takimindan, bir siyasi komedi dram ve Noel'de vizyona girecek.

NH10'de bas rol paylasan Anushka ve Neil
Anushka Sharma bu sene tam 3 filmle karsimiza geliyor. 3. filmi, kendi produktorlugunu yaptigi ve Eylul ayinda vizyona girecek olan NH10. Anushka bu filmin senaryosunu okuyunca o kadar etkilenmis ki, yapimciligini ustlenmeye karar vermis. Film bir gerilim filmi ve konusu bir araba yolculugu. Bu film Anushka'nin yapimciliktaki gelecegini belirleyecek gibi gozukuyor.


Yazar: Burcin C.

Daha yeni Daha eski