2013 Yılında Hindistan'da çekilen ve gösterime giren Chennai Express filmi nihayet ülkemizde de gösterime girecek. Shahrukh Khan ve Deepika Padukone'nun baş rollerini paylaştığı orjinal ismi "Chennai Express" olan film ülkemizde "Aşk Treni" ismi ile gösterime girecek. Daha önce Ranbir Kapoor ve Priyanka Chopra'nın baş rol oynadığı film "Barfi" ülkemizde gösterime girmiş ve Hint sineması takipçileri arasında önemli bir heyecan yaşatmıştı.

Ülkemizde ilk defa gösterime girecek Shahrukh Khan filmi olacak Aşk Treni'nin nasıl bir gişe başarısı yakalayacağı merak konusu. Bu filmin ülkemizdeki yayın haklarını elinde bulunduran Pinema filmcilik ayrıyetten Dhoom 3 filminin de ülkemizdeki yayın haklarına sahip kuruluş olma özelliğini taşıyor. 25 Nisan 2014 tarihinde gösterime girecek olan Aşk Treni filmi ülkemizde yayınlanacak diğer Hint yapımı filmlerin de kaderini belirleyecek diyebiliriz.

Ülkemizde ilk defa gösterilecek Dhoom 3 ve "Aşk Treni" filmlerinin gişede iyi sonuçlar alması için tüm Bollywood severlere sinemaya giderek bu filmleri izlemelerini rica ediyoruz. Hindistan'da geçtiğimiz yılda üst üste tüm zamanların gişe rekorlarını kırmayı başaran bu iki önemli filmi ülkemizde sinemada izleme şansına erişecek Bollywood severler adına emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Daha yeni Daha eski