Ram-Leela ve Gunday filmleri ile Bollywood'un yükselen aktörlerinden biri haline gelen Ranveer Singh daha önce pek çok filmde baş rol paylaştığı ve geçmişte ciddi bir ilişki yaşadığı aktrislerden Anushka Sharma hakkında önemli açıklamalar yaptı. Kendisi için Anushka Sharma'nın çok özel bir yeri olduğunu belirten aktör yeniden çalışma şansı bulacakları "Dil Dhadakne Do" filmi için bundan mutluluk ve heyecan duyacağını da ekledi.

"Evet daha önce çok sağlıklı ve profesyonel bir ilişkimiz oldu ve ben Anushka'nın ülkenin iyi genç aktrislerinden biri olduğuna inanıyorum. Çok defa birlikte çalıştık ve o inanılmaz derecede yetenekli biri. Onunla özel bir kimya paylaşıyoruz. Birlikte çalışmayalı uzun bir zaman oldu ama yeniden birlikte çalışma şansı bulacağımız için son derece heyecanlıyım." Şeklinde konuşan genç aktör eski sevgilisi için birlikte çalışma fikrine sıcak baktığını vurguladı.

Şu sıralar adı genç aktrislerden Deepika Padukone ile anılan Ranveer Singh'in yeni yapımlardan "Dil Dhadakne Do" ile Anushka Sharma ile yeniden bir filmde bir araya gelme fırsatı bulacak. "Dil Dhadakne Do" filminde aynı zamanda Priyanka Chopra ve Farhan Akhtar'da baş rol paylaşacak.
Daha yeni Daha eski