R... Rajkumar filmi ile ülke çabında güzel bir gişe başarısı yakalayan aktör Shahid Kapoor'un, bu filmdeki baş rol eşi Sonakshi Sinha ile aşk dedikoduları çıkmaya başlamıştı. Ancak bu zamana kadar ne Hindistan medyası ne de Shahid Kapoor'a yakın kaynaklar bu iddiayı destekleyecek bir görüntü yakalayamamıştı.

Geçtiğimiz günlerde bir bardan akşam yemeğini yedikten sonra ayrıldığı görülen Shahid Kapoor magazincilerin kameralarına yakalandı. Ünlü aktör bar çıkışı moralsiz bir yüz ifadesine sahip olduğu gözlenirken sonradan alınan haber herkesi şaşırttı. Söylenenlere göre o akşam aynı bara güzel aktris Sonakshi Sinha'da akşam yemeği için gelmişti.

Tüm Hindistan medyası o akşamı Shahid kapoor ve Sonakshi Sinha'nın baş başa bir akşam yemeği yediği şeklinde haber yapmaya başladı bile. R... Rajkumar filmi ikilisi uzun bir süre sonra yeniden ülke gündemine oturmaya başladı ve kendileri hakkında yapılan dedikodulara bir dayanak sağladı. Yemek sonrası Shahid Kapoor'un neden moralsiz olduğu konusu ise sebebi henüz bilinmeyen bir başka nokta.
Daha yeni Daha eski