Arjun Kapoor Shahid Kapoor'a mı Özendi?



Shahid Kapoor "Shaandaar" filminde yeni saç stili ile karşımıza çıkacak. Kenarlardan kısaltılmış üst kısımlarıyla fazla oynanmamış yeni saç stili ile oldukça beğeni toplayan yetenekli aktörün, kendinden yaşça ufak ve sektörde nispeten daha yeni olan Arjun Kapoor tarafından örnek alındığı konuşuluyor. Zira Arjun Kapoor'un sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı son fotoğrafında Shahid Kapoor ile benzer bir şekilde saçını kestirdiği görüldü.

Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafının altına "Uzun lafın kısası..." notunu düşen genç aktörün son filmi Tevar gişede başarısız olmuştu. Bu başarısızlığın ardından yeni bir imaj yapmak istediği için böyle bir seçim yaptığı konuşulan genç aktörün bu dedikodulara nasıl cevap vereceği ise merakkonusu.



Bu saç stilini çok önceden yine genç aktörlerden İmran Khan'da kullanmıştı. Ancak filmlerde bu tarzı ile fazla görme şansına erişememiştik. Shaandaar ile Shahid Kapoor ise bu saç stili ile kameralar karşısına geçti. Arjun Kapoor'un yeni stilinin kalıcı olup olmadığı ve yeni filmlerinde bu imajı kullanıp kullanmayacağı ise henüz belli değil.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski