Bajirao Mastani Filminden İlk Görüntüler Basına Sızdı!



Ranveer Singh'in ünlü yönetmen Sanjay Leela Bhansali ile ikinci filmi olan Bajirao Mastani çekimleri sürüyor. Uzun süredir hayranları tarafından yeni filmi ilgiyle beklenen Ranveer Singh yine oldukça sıra dışı bir imaj ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ram-Leela filminde uzun, havalı saç ve bıyıklarının yerini oldukça kısa saç ve sakal stili alıyor.

Ranveer Singh'i "Bajirao Mastani" filminde de Deepika Padukone yanlız bırakmayacak ancak güzel yıldızın filmde Ranveer Singh'in ikinci eşini canlandıracağı aktarıldı. Genç aktörün filmdeki ilk eşini canlandıracak aktris ise Priyanka Chopra olacak. Konusunu hint tarihindeki bir kahramandan alan filmin "Jodha Akbar" filminden esintiler taşıyacağı dedikoduları yapılıyor. Çekimlerine devam edilen Bajirao Mastani filminin 25 Aralık 2015 tarihinde Hint sinemalarında gösterime girmesi planlanıyor.



Film uzun süredir yapım aşamasında olmasına karşın çekimlerine henüz başlanabildi. Bunun en önemli nedeni ilk etapta oyuncuların Salman Khan ve Aishwarya Rai olarak belirlenmesiydi. Ancak, bazı kişisel nedenlerle bu oyuncuların filmde yer alamaması nedeniyle yeni oyuncular seçilene kadar film uzun bir müddet taslakta kaldı.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski