Kangana Ranaut: "Aamir Khan Gerçek Bir Kahraman!"



Son zamanlarda Kangana Ranaut ve Aamir Khan ikilisi hakkında çok sık konuşulmaya başlandı. Aamir Khan'ın en seksi aktris olarak Kangana'yı gördüğünü belirtmesinin ardından çok fazla zaman geçmedi. Ancak Kangana'nın içinde de Aamir Khan hakkında oldukça özel duygular olduğunu bu haberimizi okuyunca siz de anlayacaksınız.

Bir röportajında Aamir Khan hakkındaki düşünceleri sorulan genç aktris, ondan gerçek bir kahraman olarak bahsetti. İlk olarak kendisini 14 yaşındayken Lagaan filminde tanıdığını ve ilk görüşte güçlü duygulara sahip bir adam olduğunu fark ettiğini belirtti. Kangana ayrıca Aamir Khan'ın asi bir ruhu olduğunu, bu yüzden inandığı şeyler için elini taşın altına koyan bir mizaca sahip olduğunu, bu huyu yüzünden mükemmeliyetçi olarak anıldığını belirtti.

Kangana, Satyamev Jayate programı ile Aamir Khan'ın aktörlüğün ötesinde başarılı işler yaparak gerçek bir kahraman olduğunu gösterdiğini söyledi. Güzel aktris ayrıca kendi arkadaşlarının da dahil olmak üzere pek çok aktrisin onunla bir gün çalışmayı kariyer hedefi olarak gördüklerini dile getirdi.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski