İmran Khan Kendi Film Yapım Şirketini Kuruyor!



31 Yaşındaki genç aktör İmran Khan daha önce pek çok yapım firmasıyla çalışarak kısa sürede birbirinden başarılı filmlere imza attı. Ancak son filmlerinden beklediği gişe hasılatını yakalayamayan yetenekli aktör çareyi kendi film yapım şirketini kurmakta buldu.

Ünlü yapımcılardan Karan Johar ve Ekta Kapoor ile yaşadığı bireysel sorunlardan dersini alan aktör, her seferinde kendisini yarı yolda bırakan yapımcılarla artık çalışmak istemediğini pek çok kez dillendirmişti. Dayısı Aamir Khan'ın yapım şirketi ile de iki başarılı filme imza atan genç aktör, eşi Avantika Malik'in yönetiminde bir yapım şirketi kurmayı planladığı ortaya çıktı.

"Once Upon Time in Mumbai Dobaara" ve "Gori Tere Pyaar Mein" filmleri gişede başarısız olan aktörün artık daha kaliteli senaryolar seçmek ve kendi kafasındaki filmleri gerçekleştirmek için böyle bir adım attığı konuşuluyor. Her ne kadar sektörde genç sayılacak bir yaşta olsa da, sektördeki deneyimleri ve çevresi azımsanamayacak büyüklükte olan İmran Khan artık daha kaliteli senaryolar ile karşımıza çıkabilir.

İmran Khan'ın yapım şirketine yapılan ilk film teklifi ise kısa zaman sonra gösterime girecek olan ve Anushka Sharma'nın yapımcılığını üstlendiği NH10 filmi. Hint basını bu filmin ilk etapta İmran Khan'ın yapım şirketine teklif edildiğini ancak İmran Khan'ın eşi ve yapım şirketinin yöneticisi Avantika'nın senaryoyu yetersiz bulması sebebiyle İmran Khan tarafından reddedildiğini aktardı. Filmin daha sonra Anushka'ya götürüldüğü ve Anushka'nın filmin yapımcılığını ve oyunculuğunu üstlenmeyi kabul ettiği belirtildi.

Şu sıralar Eylül ayında gösterime girecek olan "Katti Batti" filmi ile ilgilenen, bu filminden sonra "Bhoole Se Naam Na Lo Pyaar Ka" isimli filmin çekimlerine başlayacak olan İmran Khan'ın kendine yapılan film tekliflerinin çekimini tamamladıktan sonra daha ciddi senaryolarla kendi yapım şirketi için çalışacağı konuşuluyor.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski