Koffee with Karan'in yeni sezonu basladi. Ilk hafta Salman Khan'i agirlayan Karan Johar, ikinci hafta kuzen olan Kareena Kapoor ve Ranbir Kapoor'u agirladi.

Bolumun cekilmeden bir kac gun once Karan Johar evinde Katrina, Ranbir ve Kareena'yi agirlamisti. Buyuk ihtimalle, bu bolumun provalari o gece yapildi ve cok da yakin olmayan iki kuzen biraz daha kaynasma firsati buldu.

Salman Khan bolumu kadar eglenceli olmayan ve gecenin genelinde Katrina Kaif 'in anildigi program'da ilginc sozler de edildi. Iste bolumun en dikkat cekici kisimlari:

Karan Ranbir'in aktresleri yeteneklerine gore siralamasini istedi. Iste Ranbir'in siralamasi:
1) Kareena 2) Anushka 3)Katrina 4) Deepika 5)Priyanka 6)Sonam

Yetenekleri ve ustun oyunculuklariyla taninan Deepika ve Priyanka'yi en sona koymasi ve Katrina'yi 3. sirada soylemesi enteresandi gercekten. Aşk Ranbir'i kor mu etmis acaba?

Kareena Katrina'ya "gelinimiz" (sister-in-law) dedi ve Katrina ve Ranbir'in dugununde "Sheila ki Jawani" ve "Chikni Chameli" sarkilarina dans etmek istedigini soyledi.

Ranbir ve Katrina iliskilerini hala inkar ederken, kuzen Kareena ne demek istedi acaba?

Daha da enteresani, bolum yayinlandiktan sonra, Katrina'ya bolum hakkinda sorular soruldu. Katrina'ya gore, bolumde soylenenler tamamen eglence icinmis. Katrina'nin Kareena'ya cevabi "Ben ne zaman evlenirsem ve kiminle evlenirsem, Kareena dugunumde dans edebilir" oldu. Ama dun evlilik konusu tekrar soruldugunda, evlenmeyecegini, bunun kesin oldugunu soyledi.

Benim anlayamadigim, neden KWK'in bu bolumunde Kareena ve Ranbir filmlerinden bahsetmek yerine, Katrina'dan bahsetmeyi yeylediler? Ustelik Katrina soylenenleri hic takmazken? Ne dersiniz?

Makale Yazarı: Burcidi
Daha yeni Daha eski