Pek çok insan birbirine benzeyebilir ancak Bollywood'un aktörlerinden bazılarının ülkemizdeki ünlüler ve Hollywood oyuncularına olan benzerliklerini görünce siz de şaşıracaksınız. İşte o birbirine çok benzeyen Bollywood aktörleri ve sima ikizleri:


İmran Khan ülkesindeki hayranları tarafından Alacakaranlık filminin baş rol oyuncusu Robert Pattinson'a benzetilmekte. Bu durum daha önce İmran Khan'a da soruldu ancak ünlü yıldız kendisinin Robert ile bir benzerliğinin olduğunu düşünmediğini söyledi.


Bollywood'un en karizmatik aktörlerinden Hrithik Roshan ülkemizin Memoli dizisi ile ünlenen oyuncusu Mehmet Ali Alabora'ya ne kadar da benziyor değil mi? İkisi de uzun çehreli ve renkli gözlü oyuncu. Aynı zamanda dalgalı saç stilleri ile birbirlerine bir hayli benzemişler diyebiliriz.


Bollywood aktörü Amitabh Bachchan'ın gençlik yılları ülkemizdeki ünlü şarkıcı Teoman'ı andırıyor. Bakışlar, burun şekli, dudaklar ve sima... İnsanlar çift yaratılmış sözünün adeta milyonların gözü önünde gerçeğe dönüştüğünü söyleyebilir miyiz?
Daha yeni Daha eski