Yeni filmi Phantom'da bir savaş muhabirini canlandıracak olan Katrina Kaif bu filmi için çekimleri zor şartlar altında sürdürecek. Saif Ali Khan ve Katrina Kaif'in baş rolünü paylaştığı filmin çekimleri sorunlu bölge olarak bilinen Hindistan'ın kuzey sınırındaki Keşmir'de devam edecek. Hindistan ve Pakistan arasında paylaşılamayan ve hala çatışmaların yaşandığı bu bölgede film çekimi gerçekleştirecek olan Phantom yapımcıları oldukça zor şartlar altında filmi çekmeyi göze almış gibi görünüyor.

Saif Ali Khan Phantom filminin bazı sahnelerini çekmek üzere filmin çekileceği Keşmir'de bulunan bir vadiye gidecek ancak Katrina'nın sorunlu olarak bilinen bu bölgeye gidip çekimlere katılıp katılmayacağı henüz netlik kazanmadı. Zira bu çekimlerin gerçekleştirileceği bölge oldukça riskli ve terör faaliyetlerinin sürdüğü bir alan.

Filmde bizim açımızdan ilginç olan bir başka nota ise Saif Ali Khan'ın filmin sahneleri için özel olarak Kürtçe öğrenmesi oldu. Lübnan'dan Hindistan'ın Keşmir sınırına kadar uzanan bir hikayesi bulunan filmde Arap, Acem ve Kürt bölgelerinde süren bir senaryo hakim. Bu nedenle baş rol kahramanı Saif Ali Khan özel olarak Kürtçe dil dersi almış.

Bollywood'un gerilim ve aksiyon filmlerinden aşina olduğumuz Keşmir bölgesinde 5 günlük bir çekim gerçekleştirecek olan Phantom filmi ekibi tüm zorluklara ve uyarılara rağmen filmi Keşmir'de çekmekte ısrarlı. Oysa ki Keşmir'de geçtiği söylenen pek çok Bollywood filmi güvenlik gerekçesi ile farklı ülkelerde çekilmişti. Chennai Express ve Fanaa filmleri bunlara örnek gösterilebilir.
Daha yeni Daha eski