Bollywood'un haylaz çocuğu Ranbir Kapoor'un genç aktrislerden Anushka Sharma ile baş rolü paylaşacağı filmi "Bombay Velvet" çekimleri nihayet başladı. İlk defa genç aktrislerden Anushka Sharma ile beyaz perdede boy gösterecek olan Ranbir Kapoor yeni filmi için oldukça iddialı. "Kendi Titanic filmimi yapıyorum" diyen ünlü aktör bu sözüyle film hakkında izleyicilere de romantik yapım olacağı yönünde ip uçları veriyor.

Dharma Production tarafından Karan Johar yapımcılığında birden fazla yönetmen eşliğinde çekimleri gerçekleştirilecek film şimdiden Hindistan çapında 2014 yılının en çok beklenen yapımları arasına girmeyi başardı. Filmin uzun süredir projede olması bekleyenleri oldukça sıkmıştı. Ancak yeni gelen haberlere göre Bombay Velvet filminin çekimlerine güzel bir kutlama ile başlandı.

Filmin ilk çekimlerini Karan Johar, Ranbir Kapoor ve film yönetmenleri birlikte pasta kesip yiyerek kutlamayı ihmal etmedi. Daha önce Aralık ayında gösterime gireceği söylenen filmin Aamir Khan'ın Peekay filmi ile çakışması nedeniyle gösterim tarihinin Kasım ayının 28'ine alındığını belirtmek isteriz. Oldukça yüksek bir bütçe ile Karan Johar gibi ünlü bir yapımcının desteği ile çekilecek Bombay Velvet filmi tüm Bollywood severlerini şimdiden merakta bırakmaya başladı diyebiliriz.
Daha yeni Daha eski