Bollywood sinema sektörüne kötü rol kahramanı olarak başlayan ve ilk filmleri olan Baazigar, Darr, Anjaam ve Ram Jaane gibi yapımlarda kötü rolde oynayarak izleyiciden büyük beğeni toplayan Shahrukh Khan, son olarak kendisine benzer bir rol için sunulan teklifi reddetti. Saif Ali Khan'ın baş rolünü üstlendiği Race 1 ve 2 filmlerinin devamı olan Race 3 yapımında kötü rolde oynaması teklif edilen Shahrukh Khan bu teklifi geri çevirdi.

Shahrukh Khan filmi reddetme gerekçesi olarak bu kadar ciddi bir kötü role hayranlarının artık olumsuz tepki verebileceğini gösterdi. Her ne kadar sektöre kötü adam imajıyla adım atsa da, ünlü aktörün artık o imajdan sıyrıldığı anlaşılıyor. Race filmi yapımcılarının Shahrukh Khan'a yıllar sonra neden kötü rol teklifi sunduğu her ne kadar kesinlik kazanmasa da, yapımcıların bu teklifinde Shahrukh Khan'ın Dhoom 3 filmini çeken Aamir Khan hakkında "Ben de benzer bir rolde oynamak isterdim. Kötü rollerde oynamayı özledim." şeklindeki yorumu etkili olduğu konuşuluyor.

Bazı bölümleri ülkemizde çekilen Race 2 filminin kötü rolünde bilindik aktörlerden John Abraham yer almıştı. Hint seyircisi tarafından sevilen film Race serinin devamı niteliğindeki Race 3 yapımı hala proje aşamasında ve  filmin yapımcıları henüz kötü rol kahramanı bulabilmiş değil. Son olarak Shahrukh Khan'a yapılan bu teklifin de geri çevrilmesi yapımcıları düşündürmeye başladı.
Daha yeni Daha eski